Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL VARA EN BLOMMA

 

 

 

Som en blyg blomma

Fäller jag ut mina blomblad

En efter en

Vackra nyanser börjar ta form

Växer som blomman i dess

Vackra färger och former

Jag vill vara en blomma som är så vacker

Så att du vill plocka mig till en bukett blommor

Pistillerna är mitt innersta väsen

Där har jag mina hemligheter samlade

Jag vill vara en ros som doftar underbart

En ros som du inte kan få nog av

Du berusas av mig och dina sinnen är upphöjda

Likt rosen ska jag alltid vara det vackra för dig

Likt rosen ska du komma ihåg mig för min underbara doft

Jag vill vara en blomma du aldrig glömmer 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-24 16:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert och känslofullt
skrivit
2008-09-24

  Sladjana Zubcevic
"JAG VILL VARA EN BLOMMA

Som en blyg blomma

Fäller jag ut mina blomblad

En efter en"
Djup och vacker...
2008-09-24

  Regular
Fin text som förmedlar just den där känslan..."Som en blyg blomma fäller jag ut mina blomblad, en efter en"
lite varsamt, försiktigt och hoppfullt
Applåd
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen