" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




MÖTE MED MIG SJÄLV

 

 

 Möte med mig själv gör mig insiktsfull

Lugn och livsglädje sprider sina pärlor runtom mig

Färgernas nyanser tar mig i sin besittning

Mina ögon äter färgernas skönhet

   Jag är hungrig på livet

Vågar nästan inte tro

Men jag vet om jag

Vill livet

Så kommer

Livet

Till

Delat

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-24 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen