Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Perspektiv


Välkomna hem till oss!


på MTV struttar hon omkring i stilett

och visar upp sin makes bilar

med ett fnitter



i Indien räcker 300 kronor till att

två hemlösa barn

kan få utbildning och skolmaterial

i ett helt år



det tar 100 000 år för ljuset

att gå från den ena sidan Vintergatan

till den andra



och då är Vintergatan

bara en

av

miljontals

galaxer




Fri vers av Alfie M
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 17:24



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Blandade tankefrön, perspektiv är ordet, något som kanske fler borde ha/få.
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M