Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

När man äntligen börjar skönja en gnutta hopp,
så nog fan landar man snett och vrickar foten




Övriga genrer av Nomiz
Läst 903 gånger
Publicerad 2005-07-31 00:32



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
kort dikt och
sådär att man måste brodera den
på en väv över soffan. kul men ack så klok. gillar
2005-07-31

  Laijza
Skönt perspektiv. Då allt går åt helvete..
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nomiz