Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något har hänt

ingen saknad
känns större än den
- som inte vet

tankar förstår
efter tider i malpåse
- att världen lever

energi flödar
verkligheter möts
- ingen krockar

ljusen på stigen
ledsagar en nyfödd
- med fler bottnar

djuren viskar
träd och buskar pekar
- se, där är han

med en kropp
som lyder minsta vink
- se, här kommer jag




Bunden vers (Haiku) av Nomiz
Läst 832 gånger
Publicerad 2004-10-19 23:00



Bookmark and Share


  Nattfjäril
fin.
2004-10-21

  Anna H
Denna inger hopp om framtiden, om en ljusare framtid. Det kan vi alla behöva i våra tider... Bra skrivet!
2004-10-20

    Göte Holmlund
medryckande text, ta steg våga släppa tag...det är våran melodi
2004-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Nomiz