Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, säg mig det.


- självberövare -


.

- självberövare -


för den självberövare
som halkar
och kolliderar med passion

för en sådan
som i värnlös tro
med döda entrékänslor
alltid går ner sig själv
till en lönlös barriär
och gör sig illa

för alla inre fränder
är igenstängda hjärtan
och skårorna är utgrävande
tomma av löftesrik motsats
som avvisar främmande möten
att vimla igen

men till den berövaren
som ändå ger sig hän
åt en sådan villfarelse
kanske egentrilskan påträffar
så mycket mer än sig själv


.




Fri vers av Själabarn
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-25 19:56



Bookmark and Share


  livsdans
Fantastiskt...vacker och stark utveckling...jäkla häftiga slutrader!
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn