Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholms skärgård

 

 

Jag har hårlockarna virvlandes i
saltvindsdans
ögonen speglandes i krushinnehav
och hjärtat i havsserenad

 

Så stilla i världen på höjden över havet
vilar mina nakna fötter mot
tidslipad klippa

Jag hyllar livet åter och andas det djupaste
in
styrka och närhet till skärgårdens skönhet




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 341 gånger
Publicerad 2008-09-26 13:58



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ville också sitta där, på en klippa vid havet...
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson