Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinna

Jag är en gudinna som
låter världen visa sin kärlek
och längtan

Jag hyllar dem som äro sanna
som skåda bortom murtäckta
hjärtan och låter sig fyllas av
kärlekens berusande nektar

Jag är en visdom åldrad men ny
Villig att dela med den som lyssnar
och vilar i tillit




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-26 14:06



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kärleken gör oss odödliga, gudalika..
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson