Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spricker likt en böld.



Spricker likt en böld

eller en blomknopp.


Mitt inre väller ut i tusentals tårar.


Det gör så förbannat ont,

att jag kanppt vet vart jag skall ta vägen.


Det hände och det händer igen,


ännu en gång.


Misslyckad och med ett sårigt inre,

är det här gången som det aldrig tar slut.


Allt bakom solar plexus drar ihop sig till

en taggig boll.


Mina snyftningar låter mer och mer som små skratt.


Men den här gången är det verkligen inte roligt.



Inte någonstans.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 17:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ändå måste bölder spricka och knoppar brista...
Allt måste läkas ut...
2008-09-26

  Mr Lindemann VIP
Ja, lite svårt att greppa denna dikten....är det så...som du beskriver....eller försöker du skapa konst?
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean