Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSLAVAD


Förlorad är jag
förslavad och
bunden
till begären

Hetsad till vanmakt
utmanad över alla
mina gränser

Heta bilder av
Hennes nakna
utlämnade
krampaktigt
stegrande
upphetsning

våldtar mitt sinne
om och om igen

Brutal blev jag

i kärlekens
maktlösa fall
våldsam i all min
omättliga hunger

och jag tvingade isär
hennes innersta
med eldar
som kan bränna vatten

och jag våldförde mig
hämninglöst på hennes
integritet
kvävde allt förnuft med
mina hungriga kyssar

och jag lät min blick tränga
igenom hennes nyfödda ögon
och kände henne falla
maktlös och förlorad
genom krackelerade väggar
och jag såg hur
de resta murarna började
ge vika och hur grundvalarna
började svaja och skaka
för att till slut falla
obarmhärtigt

och jag såg hur gråten grep
henne och hur hon
började flämta ikapp
med elden
och hur hon började
förtäras av glöden
som pulserade genom
hennes överraskade hjärta
och ut i det sjungande blodet

Förslavad under begären
jag utmanade
med mina egna bojor
Förlorad i kärleken
jag krävde
med mitt vidöppna hjärta
föll hon i vanmakt
fastklamrad runt min kropp
runt mitt hela väsen
med mig
genom hav och himmel
genom eld och vatten
genom hjärta och själ
ut i evighetens periferi







Fri vers av SeXara
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-26 18:08



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
mycket bra...en saga...du bjuder på dig sjäv och det är kännbart,
Tack!
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara