Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsanda

jag vet ej hur det kom sig
då min sorg svepte sig om dig
jag vet inte varför och jag vet inte hur
men jag vägrar låta det sluta nu
vare sig du vill det eller ej
tänker jag fortsätta att hjälpa, fortsätta vara mig.
stå på för allt som jag tror på
och hoppas att du också en dag finner det du vill stå för
Det du är beredd att leva och dö för
Det du är beredd att vara dig själv för.
Kort sagt det du tänker hålla fast vid tills allt är slut och du står där
med ett öppet hjärta
och ett lugnt slut.




Fri vers av Nerak
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-09-27 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerak