Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag inte orka

Du frågar mig hur jag orkar
hur jag står ut
i all denna väntan
eviga längtan

Men jag säger dig
att kärleken gör det
som i förnuftet verkar
omöjligt
i hjärtat möjligt

Hur kan jag inte orka
när det kändes som
att himlen föll över mig
i ögonblicket du släppte
in mig i ditt?




Fri vers av SeXara
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-27 10:09



Bookmark and Share


  Regular
Starkt skrivet om kärlekens förmåga att härda ut
2008-09-28

  lyckeli
Tänk vad kärlek kan göra det oförnuftiga förnuftigt...
2008-09-27

  Mr Lindemann VIP
Bra reflektion och en text som hamnar i en själ
2008-09-27

  Hildegun Relefors
Sveptes med av orden!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara