Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha vaknat en morgon med 25 myggbett på de mest underliga ställen på kroppen


Myggan

Ett ettrigt litet flyfä
Besökte mig i natt
En mager liten mygga
Sökte efter årets sista slatt

Men myggan var nog ganska dum
Den stack och stack
Men ack, ack, ack

Den surrade och slet
Men gick ändock bet

Det envisa lilla kräket
Blev blåst på bästa käket

Den stackarn tappade modet
När den festade på blodet
Och dog på morgonkulan
När han fixade den sista bulan




Fri vers av Njord
Läst 614 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 20:32



Bookmark and Share


  fågel grå
He, hee..
Där fick han !
2008-10-16

    ej medlem längre
Anar att den lilla myggans liv ändades i en smäll.. en fin lite saga med ett sorgligt? slut.
2008-10-05

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Här hos mig har vi haft en senkommen mygginvasion efter allt regnande, så jag känner igen mig...
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER