Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halllmöte

 

In genom dörren Inte längre En blick En kyss

din hand

Tar bort det som är i vägen Vill Nära

min hand

Målmedveten Händer mot väggen

Din hand

Mot min höft Den andra Just där

Kysser min nacke När du känner Mig

 

Vibrera

 

 

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 756 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-27 23:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det är så hett att man vill in i nästa rum.

Snygg känsla i denna.
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Noomi