Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstklädd-haiku

 

 

Morgonens rodnad

 

Färgar löven himmelskt

 

 

 

I frostlikt silver

 




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 1291 gånger och applåderad av 59 personer
Publicerad 2008-09-27 18:29

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
säreget
underbar
haiku!
2009-05-08

    Jnåt
mästerverk, kan inte komma på bättre ord.
2008-11-10

    wildrosen
whaooo....applåd
2008-10-17

  Eva Langrath VIP
Vacker bild av höstmorgon ser jag framför mig.

Eva
2008-10-05

  lodjuret/seglare VIP
det enkla är ju ofta det bästa
utan att för dens skull kännas simpelt
2008-10-04

    sunnanvind
Med så få ord har du skapat en så vacker bild!
2008-10-04

  Lejonhjärtas poesi
Sann njutning i hösten, vackert!
2008-10-04

  Kristina Wallbing
Sagolikt vacker höst-haiku att njuta av!
2008-10-03

  DanSan
*****************************

Wooow imponerad en äkta haiku i
traditionell stil som ger så vacker
eftersmak i ordens frammaning!!!

*APPLÅDERAR*

*****************************
2008-10-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart
jag såg bilden direkt
Så vacker
2008-10-02

  Lyckohäxan Enediel
Så förtrollande vackert fångat det här...
Jag älskar hösten och jag älskar dina rader här...!
2008-10-02

  the apache kid VIP
only eight words, and they were the right ones...
2008-10-02

  Bodil Sandberg
Detta är sagolikt vackert Lindemannen..du vet hur att fånga den höstliga gryningsstund du!!tack!
2008-10-02

  Elin Katten Lo VIP
Önskar jag kunde skriva
haiku som du.

Men det kan jag inte så,

jag får läsa den här istället.

Väldigt fin.
2008-10-01

    Seud P Myno
Så röd är hösten sällan
Kanada som tillstånd?

Hjärnan färgas av en ny färg
Överallt

Ny upplevelse
Bra dikt
2008-10-01

    Maria Malm
Hösten när den är som vackrast..
2008-10-01

  Tabes
Färgspäckad haiku liksom hösten själv. Gillar!
2008-09-30

  papessa
vackra färger och bilder
2008-09-30

  nina DeBono
Njutningstid! // nina
2008-09-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nu är det dags att ta
på toppluva, för att
slippa snuva, men Du
har redan laddat med
luva, så Du har ju
snuvan snuvat...
2008-09-28

    sajo
Vackert höstklädd text.
2008-09-28

    ej medlem längre
Oohh, snyyyggt, jag ser
det framför mig - skitvackert,
helt enkelt!
2008-09-28

  KristinaE
.. ser!
2008-09-28

  Peter Matsa
Bullseye-haiku om hösten
Sådan som man tänker ... varför kom jag inte på dessa rader?
2008-09-27

  Marie Å
Vackert......
2008-09-27

  Night Soul Woman
Åh! Här fann jag en skatt*bokmärkes* tack för en underbar läsning*applåd*
2008-09-27

    Lindizz
Vackert!
2008-09-27

  prinscess VIP
mycket vackert
2008-09-27

    ej medlem längre
snyggt vännen!
2008-09-27

  thyra
En riktig haiku det här! Fint!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP