Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nättunn spindelmorgon

 

I solglittrande

 

morgondimma lyser

 

daggbeströdda locknät




Bunden vers (Haiku) av KristinaE
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-28 00:17



Bookmark and Share


  Dilsewat
wow!
2008-10-03

  Elaine.S VIP
Helt underbar, läser och njuter av bilden du får fram med dina ord...
2008-10-03

  Lyckohäxan Enediel
Mmmmmm så himla vackert!
2008-10-03

  Havsbris
Suverän,
du ger oss en perfekt
tavla, målade med mjuka
vackra och fina ord... ;o)

men jag kan hitta några
andra olkningar där, mellan
rader som kanske inte finns,
men du vet, poetens hjärnan
är mer hjärtats tjänst ;o)

Om allt ser jag som
metaforer, mellan verklighten
och drömen ;o)

kram!
2008-10-02

  Michaela Dutius
Bedårande vackert skrivet- med ord som målar
2008-10-01

  Susanne Ljung Adriansson VIP
En fin bild som jag känner igen - jag tog nämligen exakt en sådan bild med kamera en morgon i förra veckan! (och la ut den i en "utställning" - höstmorgon).
2008-09-29

  Maria T
Solglittrande vackert
2008-09-28

  Mats Henricson
Är ingen haiku-fantast, men Din är fin !
2008-09-28

  Anders P VIP
Den bilden är en av de vackraste. har själv försökt omsätta den i ord vid flera tillfällen.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE