Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. har man frågan har man svaret; har man svaret har man ingen fråga.. ; apropå böner och aviga bönder. D är en avgörande kugge i symbolleken.


Så som i jord

 

~

horisontens öst
horisontens väst
sann i alla cirklars liv
zenit vilar centrum

korset

satt i jord
träets vishet

väntar vändning

manifestera dröm
släck ledljus
gå på känn

 

 

Ske vilja

 

som i jord

 

och i himmel

rot vände vånda till knopp
i minnet av sin barndom

 

 

 

om sådd i tysthet sker
grodd i mörker mogna

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 148 gånger
Publicerad 2008-09-28 06:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri