Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste lära mig att bygga broar


Jag måste lära mig att bygga broar
för jag har bränt alldeles för många
som leder till dig
och snart finns det inga kvar




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-28 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér