Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det händer som ska hända




När det händer

ska en torkad ros

slå i stället

för hjärtat i bröstet


Du går över berget

och

jag går genom älvdalen


Jag ser i drömmen

vårt avsked


Vem har hört mig skratta,

Vem har hört mig gråta ...


Skuggan,

kroppens sorgdräkt

är min nu

och bara

den släckta själen

hörs i vinden




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1025 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-09-28 17:26



Bookmark and Share


    Martina Östlin
Oj, så vackert! Underbar rytm!
2008-09-30

  Ylvavirvla
Otroligt vackert och vemodigt...
Fint och sorgfyllt...
2008-09-29

    Fammel Trev
Detta är nog den bästa jag läst, av dig
2008-09-29

  prinscess VIP
mycket starka känslor
sorgen väcker känslor i mig som läsare mycket bra skrivet
2008-09-28

  Elaine.S VIP
Ord som vibrerar av känslor och sorg
2008-09-28

  J A Nicander
Mycket snyggt! Texten är levande och associativ.
2008-09-28

  Hallonet
Sorgsen, men ändå jätte fin mycket söt bild!
2008-09-28

  Havsbris
väldigt rörande...

som alltdid
vännen,

kram ;o)
2008-09-28

  mare VIP
mycet fina rader, ``den släckta själen hörs i vinden ``......
2008-09-28

  * Ammi *
bra skrivet ..
kram
2008-09-28

    Ken Cassel
Vackert
Och vilka blåa ögon du har hittat där
Otroligt blåa

Kramar
2008-09-28

  anits VIP
Berörande och vackert
med mycket känsla av
vemod känner jag när'jag läser
2008-09-28

  ~Leonardo~
Ett sorgset farväl...skriven med stor ljuvhet.
När ljusen slocknar skall vi gå åt olika håll.

Näst sista raden "släckte" ska det vara "släckta" undrar jag?
eller så har jag missuppfattat något!
2008-09-28

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt vackert och berörande om att gå skilda vägar, en dag när du vänder om från skuggan ska du se att solen skiner också på dig.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic