Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också Havet tar vågorna tillbaka


Skrivlusten


innan vågen bryter

skriv ner den

allt som byggts upp där inne

och plötsligt övermannar

med livskraft


fånga det

innan någon tar det tillbaka







Fri vers av Alfie M
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-28 20:38



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Tack för vackert förmedlad uppmaning!
2008-09-28

  Hannadraken
stiligt fångat. precis så känns det när en tanke står framför en sådär oanständigt klar och tydlig. åsså hinner man inte fånga den, så är den borta igen...
2008-09-28

  Janis Karlsson
Goda råd är inte alltid dyra; väl skrivet!
2008-09-28

  prinscess VIP
vacker på något sätt
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M