Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämnden är ljuv

Om jag inte kan leva med vetskapen om din existens
är det då självförsvar att ta ditt liv?

Kan jag få slita ditt obefintliga hjärta i bitar
så som du trasade mitt underliv?

Jag vill spruta en okänd äldre mans sperma
över din rädda, skakande kropp

Jag skulle vilja se dig gråta
se dig fasa för ditt liv
höra dig be och böna
om att få slippa förnedras mer

Jag vill göra allt du gjorde med mig
låta dig veta hur det känns

först då skulle du väl förstå,
att vi alla vill ha

Upprättelse och ett värdigt liv




Fri vers av Cee
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-28 21:35



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Hämnd. Ja, varför inte. Vi ska vända andra kinden till, men döms i varje stund till att plågas i minnen. Rättvisa är en sorts hämnd, fast sanktionerad av en auktoritet som anser sig sitta på Rätt.

Jag hade gärna slitit ut ett hjärta för att få en annans minne glömd. Men, helst hade jag velat hitta ett botemedel mot den hemska pandemi som kallas våld.
2008-09-28

  Rude Billy
starkt!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Cee
Cee