Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kom en flock med ord och attackerade mig.. OCh nu funderar jag.. :)


Jag satt och tänkte..

När du älskar någon är du fri, lycklig...
Du blir modig och du kan kämpa, slåss!
Att bli älskad av någon gör dig stark, dina känslor besvarade, vilken oerhörd glädje!
Vilken styrka du får och du kan gå emot allt för du har "den där"..
Fast trots detta är du så hudlöst sårbar!
Det krävs inte mycket för att krossa denna oerhörda lycka.

Men varför tänka på det, varför ta ut sorgerna i förskott?

Att kunna njuta av det absoluta nuet är en konst som ytterst få behärskar.
Vi ser bakåt och ångrar det som hände.
Eller så är vi rädda för framtiden.
Det är ju så dumt, vi lever NU och det är NU vi andas och kan njuta av allt det som pågår runt oss och i oss!
Fast det är nog inte så lätt för alla, det är nog inte lätt för någon.
Att verkligen våga njuta av nuet, glömma det förgågna och inte oroa sig för framtiden.
Om man kommer dit, är man odelat lycklig då?
Har man allt då?
Är det då man ser meningen med livet?
Och om så är.. Kan man lika gärna dö då?
Nej lev nu, njut och var lycklig!
Försök att glömma det gamla onda och försök att inte oroa dig för framtiden.
Du har det här livet, du har den här dagen, den här stunden.
Gör det till ditt eget!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-28 21:39



Bookmark and Share


  mare VIP
helt rätt, håller med :))
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy