Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyckel fanns



men

plötsligt försvann den


Den kärleken

som jag hyser till dig

skulle den också gå förlorad

för oss två


Ingen dag ska bli

den andra lik

Inget händer mer

än en gång,

aldrig mer


Från den dagen

lever jag med ensamheten

som viskar mitt namn




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 869 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2008-09-28 23:01



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vemodigt men vackert. Känslan byggs stark i denna text. På slutet viskar dikten fram sina sista rader.

Snyggt!

Applåderar!
2008-10-12

  Carola Zettergren
Mycket berörande och mycket vacker poesi!
2008-10-01

  Nasrin
vemodigt och vackert!!!
2008-09-29

  Hallonet
Fint skrivet, det var en väldig härlig dikt!

Kram
Hallonet:D
2008-09-29

  * Ammi *
äntligen lite skön poesi bland de fem läsvärda
kram vännen
2008-09-29

  Michaela Dutius
Så sorgsen bor du i en stor ensam som fött denna vackra dikt...

Grattis till placeringen bland fem läsvärda texter
2008-09-29

  ~Leonardo~
Hjärtknipande vemod..
En annan dag finns det någon ny
som viskar ditt namn
och omhuldar dig med livsvärme

tänk endast goda tankar
om blott för kärlekens skull
2008-09-29

  anits VIP
Vemodigt och vackert, men
ensam är du aldrig
2008-09-29

  Johan Bergstjärna VIP
Du är aldrig så ensam som du tror.
2008-09-29

  Elaine.S VIP
"Från den dagen

lever jag med ensamheten

som viskar mitt namn"

och i den viskningen bor
all längtan..
2008-09-28

  friheten
Smärtsamt, den känns och den gilals.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic