Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva ungdom

Ha bröst och rumpa men inget underhudsfett
var inte för svårfångad och inte för lätt
Sminka dig osminkad och ät dig smal
lev i nuet och spara i pensionskapital
Lyssna inte på radio men gilla rött vin
var skönt grabbig men ändå fenemin
Ha naturligt rakade ben och åk jorden runt
ät vad du vill men du måste tänk sunt
Älska gudfadern och svara inte för snabbt på sms
ha 20.0 plugga lagom men känn ingen press
Ha din egen stil men klä dig inte overkill
va aktiv träna mycket men för guds skull va chill!
Tro inte att du är nåt för det är du inte men tänk inte så
var lagom säg kanske var inte för på
Ha körkort jobb pojkvän och egen lägenhet
stick ut ur mängden va egen men diskret
Va insatt i politik men va inte för bry
var nöjd med din kropp och ha gärna problemfri hy




Fri vers av conflate
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

conflate