Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gäller att vara positiv

Jag brände broar
sköt mig själv i foten
kastade sten i glashus

fick smaka på min egen medicin


Men jag står i alla fall
på andra sidan ån
har en fot kvar
fick utlopp för min aggression

och lite skit rensar ju bara magen




Fri vers av conflate
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-09-29 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

conflate