Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte jag det var du

Rationella Du
impulsiva Jag

Allt med dig är
dubbelmoral
bittra smilegropar
och superlativ

Köpte din stil
fick schabloner på köpet


Du gick aldrig hem hos mig
ändå gick jag hem till dig




Fri vers av conflate
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

conflate