Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adonis


ukroni & utopi
jag är grön som hulken
men hulkar
som barnet i mig

du ser väderbiten ut
jag låtsas som att det regnar
och får tinnitus
av ditt munväder

du kavar runt
med entouraget
ditt coola kotteri

leker kungar
i kråkvinkel

och ditt leende
går inte av för hackor
ett sant bländverk

sakta men säkert
undergräver du dig

vilket hundår

du önskar dig
oförvitlighet i julklapp
som anestesi
för din dubbelmoral




Fri vers av conflate
Läst 261 gånger
Publicerad 2009-01-24 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

conflate