Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plus Minus Noll

Likt ett batteri
Du det starka pluset
jag dess svaga minus
Vi är varandras polära motsatser

Plus Minus Noll


Likt en färgkarta
Du vitt
jag svart
men svart på vitt är ärlighetens färg

och älskling, jag är färgblind




Fri vers av conflate
Läst 363 gånger
Publicerad 2008-09-29 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

conflate