Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjättrad

Ingen får röra vid mig, för jag är spetälsk,
jag är vidrig, jag är hemsk.
Jag är smutsig, jag är äcklig.
Hur jag än tvättar mig, är min kropp befläckad, min själ svart.

Jag är så ensam.
Ser ni inte min ångest?
Kan ni inte lätta min oro, stilla mitt skenande hjärta och lindra min plågade själ?

Ta bort min ångest, riv ner mina murar.
Släpp fri min lycka och få bort syndens bojor.

Ingen får röra mig, för jag är spetälsk!
Jag är pesten och synden.
Ensam och övergiven.

Kan ingen se hur jag lider?




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy