Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösenordet





Om du vill komma in

i mitt hjärta

måste du veta

lösenordet




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 615 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-09-29 13:31



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Knivskarpt.

Eva
2008-10-05

  Blåbäret
precis så är det...rätt fångat
2008-10-01

  åttabitar
den säger väldigt mycket
fin!
2008-09-29

    ej medlem längre
Jag tror att du ger lösenordet till den som du finner värdig att komma in i ditt hjärta. Fin liknelse i dikten.
2008-09-29

    Ken Cassel
Okej
Jag gissar på puss och kram

*Ler sött
2008-09-29

  Rude Billy
Jag tycker att det här var bra.
Den ser kort och enkel ut, men det ligger så mycket här i. Mellan raderna och bakom orden!
SNyggt!
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic