Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighets flykt

Ibland skulle jag vilja fly

Fly från det vi kallar verklighet

Bort från alla sorger och självmord

Vill fly från min ångest

Jag vill bli fri från det vi kallar liv

Droga ner mig med piller

Tabletter som gör att

Jag kan se världen i en dimma

En dimma av vackra färger

Då kan jag nog klara av

En dag till




Fri vers av Patric
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patric
Patric