Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Du kommer först till det förlovade landet





Vänta på mig

tills jag når dit

till vårt förlovade land


Vänta på mig

min älskade

och

där ska vi börja

om från början


Där ska jag älska dig

utan smärtan


Där ska Du bli

bara min

och

jag ska bli

bara din

för alltid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 689 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-09-29 16:30



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vackert, sagolikt landskap, cosmic J
2008-12-22

  mjuk
En sådan underbar text. Jag trodde för ett tag sen att jag hade hamnat i det landet med en person men så var inte fallet. Väldigt bra skrivet :)
2008-10-04

  Ellan
Vackert å fint
2008-10-02

  Blåbäret
vacker i sin evighetsönskan...samtidigt sorglig i sin förlust...
2008-10-01

    Mr.painter
Jättefiiiiiiiiiiiiiiin
2008-10-01

    ej medlem längre
En vacker dröm om den stora kärleken i "det förlovade landet" En dröm vi alla har... Men som är så svår att finna. Men drömmen släpper vi aldrig. Du skriver så att det känns djupt
2008-09-30

  Mygg
Vacker men så sorglig! En längtan till en kärlek som bara är möjlig någon annanstans. I det "förlovade landet" Något har hänt som gör den omöjlig här och nu. Smärtsamt!
2008-09-29

  Alfie M
Åh, så vemodigt och smärtsamt.
En fin längtan nertecknar du.
2008-09-29

  Elaine.S VIP
Vackert vädjande..och närhetslängtande
2008-09-29

  Hallonet
En romantisk text mycket bra skrivet!!

Kram
Hallonet:)
2008-09-29

  anits VIP
en vacker önskan, hoppas
den blir sann
2008-09-29

  * Ammi *
en önskan så stor ..
vackert i ord och bild
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic