Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uh. Jag har rejäl skrivkramp och ja, det resulterade i detta. Skrev vad jag tänkte helt enkelt.


I min hjärna.

Fjärilarna leker med mina tankar
Vem räknar åren?

Får dem bara flyga fritt
Röra oss varsamt
Och segla iväg

Vem ser färgerna
När dem inte längre finns?

Får dem bara tonas bort
Och vi glömmer att det någonsin fanns
Så vackert

Vem älskar
När kärleken försvunnit?

Vem ser livet
Bakom varje krön?








Övriga genrer av Uppe bland molnen
Läst 332 gånger
Publicerad 2008-09-29 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen