Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta tankar

Världen tystnar långsamt
Utanför mitt fönster
Leker skuggorna i ljuset
Dansar vid det disiga skenet
Som alltid förr

När månen står
På himlen
Är stjärnorna
Bara bifigurer
I den svarta oändligheten

Jag ler
För det kommer aldrig vara annorlunda
Världen kommer alltid spela samma skådespel
Vad som än händer

En klen tröst...
... Men en tröst likväl.




Fri vers av Uppe bland molnen
Läst 703 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 22:17



Bookmark and Share


  pinkbubblegum
Vackervackervacker som alltid.<3
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen