Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt till svenskan. D:


Jag behöver inget flådigt julfirande...

Jag vill måla lysande lampor
På en himmel så blå

I vinterns kyla
När mörkret tränger på

Och jag vill tända ljus
Så du kan hitta mig

För när julen är kommen
Behöver jag dig

Vi kan krypa tätt intill
Värma varandra

Det jag önskar mig till jul
Är dig, långt borta från alla andra





Fri vers av Uppe bland molnen
Läst 589 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-01 19:07



Bookmark and Share


  Fångad i en Snöglob
Jättesöt :) Även om jag inte gillar rim...
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen