Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag.

Jag är flickan på andra sidan spegelglaset
Hon som bara tittar på
Står vid sidan om då allt händer

Jag är tystnaden
Även fast jag pratar för mycket
Så säger jag inte det jag tänker

Jag är tankarna
Lever bara i orden
Jag omsorgsfullt klottrar ned

Svarta ord mot vitt papper

Jag försöker vara allt
Vill inte göra någon besviken
När jag jag "bara" är jag
Men det blir ni oavsett vad

Jag är aldrig riktigt rätt. För någon.

Jag klarar inte allting
Det kommer jag aldrig att göra
Oavsett hur mycket jag vill


Hej, jag är flickan som lever i en dröm.
Hon som borde komma ned på jorden.









Övriga genrer av Uppe bland molnen
Läst 649 gånger
Publicerad 2009-01-13 21:13



Bookmark and Share


  pinkbubblegum
Hej, du är perfekt! Även om ingen människa är det, så är du underbar - vilket är ungefär det närmaste man kan komma till det. Och du ska inte ha för höga krav på dig själv! Försök att se det fina i det du har, för du har en massa bra. Och dikten.. :*
<3
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen