Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har slagit knutar på min röst

Jag biter mig hårt i tungan
Bara för att se om jag lyckas tala idag
Återigen skriker jag
Men kan fortfarande inte säga vad som måste
Bli sagt

Kan man någonsin bli hel
Om halva ens hjärta just dött
Kommer dem osynliga stygnen
Dem som fjättrar mina läppar
Någonsin släppa

Ord fastnar så lätt i halsen
Ett ångerfullt förlåt
En sorglig bedjan
Om att ni ska älska mig igen
Jag älskar er

Förlåt för att världen gjorde såhär mot oss
Man kan inte göra annat
Än att ta djupa andetag
Tro att det någon dag kommer bli som vanligt

Men så snäll är inte världen.









Övriga genrer av Uppe bland molnen
Läst 674 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-20 17:00



Bookmark and Share


  fröken a.
Stark. Och otroligt bra som vanligt!
Du är otrolig.
<3
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen