Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst



Idag hänger molnen tunga,
Luften andas sorg
hör din förtvivlan i vinden
din gråt som en klump
i min hals

Ville vara där, helt nära dig,
ge dig av mitt hjärtas slag

drömma dig
långt ifrån

dessa löv som redan faller..





Övriga genrer av tanto
Läst 557 gånger
Publicerad 2005-08-01 13:40



Bookmark and Share


  Rachel Roth
fin!...
2005-08-01

  Markattan
Vackert skrivet om när någons annans sorg tar sig in, om viljan att finnas där för någon som behöver det. Gillar!
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

tanto