Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känsla


Idag är jag våt

Och så himla kåt.

Kan inte slita blicken från

från dig söta flicka.

Känner mig varm i kroppen ,

det händer nåt med snoppen.

när jag ser din söta kropp.

Vill komma fram till dig uppvakta,

och förföra för att sedan älska med dig.

En liten snäll snuskgubbes bekännelse.

Med glimten i ögat!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-08-01 14:11



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
hehe idag känner du verkligen många saker! Rolig test!
2005-08-01

  Stigmata Plague
Hehe, lustigt och trevligt!
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin