Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksproblematik

Att vara med dig
sen du träffade honom
är lite som att
plocka upp något ur vänsterfickan
med högerhanden


Det går
men det är varken
bekvämt eller lätt




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 455 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-30 12:44



Bookmark and Share


  vimmelkantig
Bra där..!
2008-09-30

  aol
ja så sant gillas
2008-09-30

  Havsbris
ahhahahha

låter bättre nu!!
kram
2008-09-30

  Havsbris
så kan det hända,
om det är kärleksfilosofi
vet jag inte, men man
kan tänka sig att där
finns en sorts logistisk!!

;o)
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér