Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...inte så lätt när man är liten


Det stora förräderiet

 

Att inte ha vaktat
sitt eget hjärta

när ingen annan gjorde det




Fri vers av Rachel Roth
Läst 311 gånger
Publicerad 2005-08-01 15:37



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
åh..så sant!
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth