Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

after my old time

Till min framtid
blundar jag fint förbi
I din hand svalt
lockar du mig in
nära hjärtat
som stannat till
Nu i vintertid
blåser vinden i mig
svagt följer jag
strömmens bild
en mer avskalad relation
Jag binder fast drömmen
och klär mig efter vädret
som sakta leder mig
mot döden




Fri vers av daniele
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-30 21:38



Bookmark and Share


    Compostela
Jag tycker om din dikt mycket, way to go.
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele