Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.dream fouro'nine.

De lummiga lövverken
sluter tätt kring mina drömmar. Avsvalnad
från sommarens hetta är
marken där jag går
men gräset är fortfarande frodigt.
Bredvid
mig följer muren mina steg, stenig och grå.

Några meter bort kommer en hund
springandes och
slänger sig i gräset
för att
rulla runt runt runt.

Den yviga pälsen fladdrar lätt i vinden och
det hade vart rätt att frysa
bilden där en stund. Men tiden
springer vidare
och livet följer sakta efter. Och det är då jag
inser -

att jag

är här för att


stanna.




Fri vers av deepundermyskin
Läst 428 gånger
Publicerad 2008-09-30 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin