Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Seasonal affective disorder (SAD), also known as winter depression.
Förklaringen har jag lagt till i efterhand, det hela blev för obegripligt annars insåg jag.



Om du fattar vad jag menar...? (SAD)

 

den här vintern
ska jag hoppa över marianergraven
det har jag bestämt mig för

hoppa över den alltså
inte HOPPA över den

men jag behöver lite hjälp




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-01 00:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Personligen ägnar jag den inte särskilt mycket uppmärksamhet...men different strokes for different folks.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger