Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskan att få tröst av en annans styrka


Nära

Vill krypa så nära dig att inte ens
en svettdroppe kan skilja oss åt
Bli en del av din kropp för att
slippa min egen
Känna din trygghet
som kan ge mig styrka att resa mig
ur självömkan och kraftlöshet
Du får bli min ängel som
tar mig i famnen och långsamt flyger oss
på dina stora vita vingar
till platsen som bara vi känner till
Platsen där vi kan vara vi
Platsen där jag kan komma
så nära dig att inte ens
en svettdroppe kan skilja oss åt




Fri vers av Njord
Läst 482 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-01 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så innerlig och varm.. om den optimala närheten.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER