Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte du . Det var jag

En liten frustration
blir sakta en blind , det förekommer
hat kring sorg ,när du
väntade vid graven,
för att bli fri.

Med miljoner tårar ,av
den enklaste sort kan
jag fortfarande vänta mig
något kort ,
snart faller känslan in, händer stelnar
tillsammans med tårar ,på min kind
vädjar jag åt våran ,utan
att begära försvarar du mig, ifrån
ett kallt krig , nu rinner sanningen in,
tanken försvinner med allt.

Det var inte du
som gjorde mig till man.




Fri vers av daniele
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele