Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämnad .

försvunnen är jag tagen
gömd är jag hittad
utan ljus över mörkret
påskynda jag resultatet
med tystnad
smekande kryper jag tillbaka
nästan inte rörlig
som ett fruset barn




Fri vers av daniele
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 18:31



Bookmark and Share


  ulli
"med tystnad
smekande kryper jag tillbaka"

Helt tagen av denna mening och även fortsättningen.. " som ett fruset barn" poesi som ger mig illningar längs ryggraden.
2008-10-01

  Fånga dagen
Mycket gripande och starkt skrivet

mvh Anna-Karin
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele