Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjuven är mest skyldig mig

Bara vi två
jag skrapar på nit

och alla andetagen jag gav
bröts på vägen


jag hör inte hit

jag faller mer ifrån

med ljusår från ovan
kommer dagen bli som den var
igår



jag väntar
som svaret
en bestulen

hjärtat rasar och med
orden trillar jag fint


kan du säger en önskan
kan du sluta blunda för mina ord
trotts du klär i dom så fint

i brev beskriver jag allt
i tomrum såg du mig
men häpnaden är stulen


och ljuden är tjuven som kommer ifrån min mun




Fri vers av daniele
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-10-01 21:33



Bookmark and Share


  ulli
"och alla andetagen jag gav
bröts på vägen"

Jag gillar hur du hugger av meningar, sådär charmigt. Du skriver så ärligt och rakt från hjärtat. Jag tycker mest om de klassiska dikterna utan gillar mer ny poesi! Skulle gärna se några korta dikter också, bestående av några få meningar. Tror nämligen att det kan bli riktigt bra.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele