Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi minns inte dagen som aldrig kom

Bara somliga ligger stilla händer
läppar rör vid mina med
nerfallna gardiner trillar spindlar jag
tar det lilla steget ifrån
insidan borde jag minnas
det jag en gång såg

En soft framförskjutning är
du naken när jag handlar med
orden försvarar jag raderna urklippta
från romaner läser jag av kärleken
i luften genom atomsfären sprider
jag budskapen som förr
någon springer snabbare förbi ytan
visslas något smått

Jag cirkulerar mina tankar på
ett öppet hav flyter vinden mellan
mitt hår ser jag tiden när
samtiden rätas upp i
en fast kontroll håller jag
banden som binder oss två




Fri vers av daniele
Läst 194 gånger
Publicerad 2008-10-01 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele