Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar.

Jag drömmer om en plats

där dag blir natt

där varmt blir kallt

där glädje blir sorg

där liv blir död

där början blir slut




Fri vers av Patric
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-01 22:06



Bookmark and Share


    medlidande
jag drömmer dina drömmar, fast omvända..
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Patric
Patric